×
viktimat, 17 tetor 2012
Trupat e dy policëve indonezianë me grykë të prerë dhe shenja torturash u
Pesë vetë u vranë dhe 38 të tjerë u plagosën si rezultat i përplasjes së një autobusi të linjës dhe një automobili të lehtë në rajonin Stavropol.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
5
6
7
8
9
10
13
14
16
20
21
25
27
28