×
viktimat, 14 shtator 2012
50 persona u vranë dhe disa të tjerë u plagosën ditën e premte si rezultat i një aksidenti në provincën jugore afgane Ghazni.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
7
8
9
15
16
17
18
22
23
25
26
27
29
30