×
viktimat, 12 shtator 2012
Të paktën 314 njerëz u bënë viktima të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë mediat vendase. Një zjarr shpërtheu në një fabrikë veshjesh në qytetin Karachi në jug të Pakistanit.
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Libisë Wanis Al-Charef konfirmoi faktin e vdekjes së ambasadorit amerikan Christopher Stevens dhe tre bashkëpunëtorëve të konsullatës amerikane në Bengazi, transmeton Agence France Presse.
Deri në 105 njerëz ka rritur numri i viktimave të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë ditën e martë mediat lokale me referim në autoritetet.
Në Kamçatkë (Lindja e Largët e Rusisë) avioni “An-28” b
  Të paktën 60 vetë u vranë dhe mbi 30 të tjerë u plagosën si rezultat i një zjarri në një fabrikë veshjesh në qytetin port të Karaçit në jug të Pakistanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
7
8
9
15
16
17
18
22
23
25
26
27
29
30