×
viktimat, 10 shtator 2012
Të paktën 32 qytetarë të Kenias u vranë në përleshjet e ripërtërira etnike në juglindje të vendit.
Të paktën 29 vetë u vranë si rezultat i një shpërthim të dyfishtë që ndodhi natën duke u gdhirë e hëna në qytetin Aleppo në Siri.
Në veri dhe veriperëndim të Pakistanit si rezultat i përmbytjeve kanë gjetur
Një traget i mbipopulluar me njerëz të hënën në m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
7
8
9
15
16
17
18
22
23
25
26
27
29
30