×
viktimat, 4 qershor 2012
Të dielën në mbrëmje në Veri të Italisë ra një tërmet me magnitudë 5.1 ballë. Epiqendra e tronditjeve nëntokësore ndodhej midis provincave Modena dhe Mantova.
Numri i të vdekurve si rezultat i rënies së avionit në një lagje të banuar të Lagos në Nigeri mund të kalojë 190 njerëz. U njoftua se në bord ndodheshin 153 persona, midis të cilëve 6 anëtarë të ekuipazhit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
9
10
14
15
16
17
18
20
23
24
26
28
29
30