×
viktimat, 18 maj 2012
U identifikuan 15 viktima të tragjedisë së aeroplanit rus “Sukhoi Superjet-100”, të rrëzuar në perëndim të ishullit Java, njoftoi përfaqësuesi i policisë indoneziane.
Jo më pak se 4 persona mbetën të vrarë dhe dhjetra të tjer
Të paktën 34 persona u vranë dhe 20 të tjerë u plagosën si rezultat i një aksident të madh rrugor në Vjetnam.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
3
5
6
7
8
10
12
13
16
17
19
20
22
23
24
26
27
31