×
viktimat, 22 shkurt 2012
Në Siri forcat qeveritare po vazhdojnë të hapin zjarr me artileri mbi qytetin Homs si dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
29