×
viktimat, 18 korrik 2011
Tre persona gjetën vdekjen dhe mëse 180 mijë të tjerë pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31