×
SKN, Tetor 2013

Anija kozmike evropiane e mallrave ATV-4 "Albert Einstein" u shkëput nga bashkimi në mënyrë hermetike me modulin rus të shërbimit "Zvezda" dhe u largua nga Stacioni Kozmik Ndërkombëtar (SKN).

Anija kozmike e mallrave "ATV-4" përfundoi operacionin për rritjen e orbitës së Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN), njoftoi përfaqësuesi i Qendrës ruse së kontrollit të fluturimeve.

Sot është miratuar përbërja e ekuipazhit të anijes kozmike "Soyuz TMA-11M", e cila do të startojë drejt Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) më 7 nëntor.

Uniformën e re e porositi korporata raketo-kozmike "Energia".

Shkencëtarët filluan testimet praktike të robotit të parë të Rusisë, të parashikuar për përdorim në kozmos të hapur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
23
25
26
27
29
30
31