×
SKN, 1 nëntor 2012
Astronautja amerikane Sunita Williams dhe kolegu i saj japonez Akihiko Hoshide, pjestarë të ekuipazhit të Stacionit
Qendra e kontrollit të fluturimeve zhvilloi një korrigjim të paplanifikuar të orbitës s
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
5
7
8
10
11
12
13
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30