×
SKN, Gusht 2011
Specialistët e Agjencisë Federale Kozmike të Rusisë “Roskozmos” morrën vendimin
Lëshimi i ekspeditës së re për në Stacionin Kozmik Ndë
Partneret e programit të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar - agjencitë hapësinore ruse, amerikane
Anija transportuese kozmike ruse “Progress” sot do të shkëputet nga Stacioni Kozmik Ndërkombëtar (SKN). Ajo punoi plot 2 muaj në orbitë dhe tani po largohet prej saj duke marrë me vete mbeturinat e akumuluara në Stacion.
Në segmentin rus të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) filluan “punët
Kozmonautët rusë Sergei Vollkov dhe Aleksandër Samokutiaiev përmbushën praktikisht të gjitha detyrat e shtruara përpara tyre gjatë kohës së daljes në kozmos të hapur të mërkurën në mbrëmje.
Dy kozmonautë rusë nga ekuipazhi i Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) do të realizojnë sot daljen në kozmos të hapur (spacewalk).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
27
28
31