×
SKN, Mars 2011
Anija europiane e ngarkesave ATV-2 “Iogann Kepler” përfundoi operacionin për rritjen e shpejtësisë ngjitëse të Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
Anija e parë e modifikuar “Sojuz” u ul me sukses në Kazakistan. Në bordin e saj ndodheshin kozmonautët rusë Aleksandër Kaleri, Oleg Skripoçka dhe astronauti i NASA-s Skott Celly.
Ekuipazhi i ekspeditës së radhës për në Stacionin Kozmik Ndë
4 kozmonautë rusë dhe dy astronautë amerikanë hynë në përbërjen bazë dhe të dubluar të ekuipazhit, të formuar sot për në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31