×
kozmosi, Tetor 2013

Pishtari me zjarrin olimpik në kozmos ​​do të shoqërohet nga 4 avionë dhe 14 helikopterë, njofton shërbimi për shtyp i Qarkut Ushtarak Qendror.

Një ekipi astronomësh gjermanë zbuloi në Rrugën e Qumështit fluskin më të madh të gazit. 

Shkencëtarët iranianë kanë ndërmend të lëshojnë sërish një majmun në kozmos, njoftoi kanali televiziv iranian Press TV, duke iu referuar kreut të Agjencisë Kozmike të Iranit Hamid Fazeli.

Shkencëtarët filluan testimet praktike të robotit të parë të Rusisë, të parashikuar për përdorim në kozmos të hapur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30