×
kozmosi, Janar 2013
Specialistët e Qendrës Shtetërore të Raketave, e cila mban emrin e akademikut
"Ky është hapi i parë drejt eksplorimit të kozmosit nga njeriu", - deklaroi Ministri i Mbrojtjes, Ahmed Vahedi.
Irani nisi një majmun në kozmos, njofton kanali televiziv iranian Al-Alam TV. Më herët është njoftuar se kjo ngjarje ishte planifikuar në fillim të shkurtit të vitit 2013.
Zjarri olimpik i Olimpiadës Dimërore në Soçi gjatë stafetës së vet të gjatë do të shkojë madje dhe në kozmos. Kjo u njoftua sot nga Kryetari i Komitetit Organizativ të "Soçi-2014" Dimitri Çernishenko.
SHBA-të dhe Rusia në të ardhmen e afërt mund të bien dakord p
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
30
31