×
kozmosi, Nëntor 2012
Mikrosateliti "Sfera", i lëshuar në gusht me dorë nga kozmonauti rus Gennadi Padallka gjatë
Ministrat e vendeve anëtare të Agjencisë Hapësinore Evropiane (ang. European Space Agency, ESA) do të diskutojnë se si të shpenzojnë 12 miliardë euro të financimit gjatë pesë viteve të ardhshme.
Për shkak të këputjes së kabllit Qendra ruse e Kontrollit të Fluturimeve (QKF) nuk mund të marrë dhe të transmetojë komanda në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN), njoftoi Agjencinë e lajmeve ITAR-TASS një burim informativ në QKF.
Astronautja amerikane Sunita Williams dhe kolegu i saj japonez Akihiko Hoshide, pjestarë të ekuipazhit të Stacionit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
30