×
Katari, 2012
Gjykata e Katarit dënoi ditën e enjte qytetarin e Emirateve të Bashkuara, poetin Mohammed ben az-Ziba al-Abgami, me burgim të përjetshëm për kritikën në adresë të Emirit dhe thirrjet për revolucion.
Përfaqësuesit e Këshillit Kombëtar të Sirisë, organit kryesor koordinues
Emiri i Katarit, sheiku Hamad bin Khalifa Al Thani, vizitoi Gazën. Me këtë veprim ai shkeli bojkotin politik ndërkombëtar të shpallur ndaj kësaj enklave palestineze në vitin 2007.
Kanali Televiziv “Al Jazeera”, i cili është në pronësi të qeverisë së Katarit, shtrembëron me paramendim faktet gjatë ndriçimit të ngjarjeve në Siri. Për këtë është mëse i bindur ish gazetari i këtij TV Ali Hashem. Ai dha një intervistë ekskluzive për Radiokompaninë “Zëri i Rusisë”.
Në Siri u futën nënrepartet e forcave speciale të Katarit dhe Britanisë së Madhe, njoftojnë mediat izraelite me referim tek burime të mirëinformuara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31