×
emigrantët, Qershor 2012
123 persona u shpëtuan sot nga anija e mbytur me emigrantë në brigjet e ishullit të Krishtlindjeve në Oqeanin Indian.
Në Oqeanin Indian, pranë brigjeve veriore të ishullit të Krishtlindjeve, u përmbys dhe
Vendet e Bashkimit Evropian ranë dakort për mundësinë e aplikimit të kontrolleve
Në Moskë u ndaluan mbi 2600 shtetas të huaj të dyshuar për shkelje të legjislacionit rus të imigracionit. Ndalimet në masë u kryen nga Shërbimi Federal i Migrimit nga data 10 deri më 31 maj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30