×
Venezuela, 8 gusht 2013

Ish-kandidatin për President të Venezuelës dhe Liderin e opozitës së vendit, Henrique Capriles, ditën e mërkurë Garda Kombëtare e zbriti nga bordi i avionit, me të cilin ai kishte ndërmend të fluturonte nga Karakasi, njoftojnë mediat vendase.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
2
3
4
5
6
7
9
10
11
13
14
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
30
31