×
Venezuela, 24 prill 2013
Asambleja Kombëtare e Venezuelës do të iniciojë një hetim ndaj Liderit t
Presidenti i Venezuelës Nicolas Maduro ka emëruar të Ngarkuarin e ri me Punë në SHBA Calixto Ortega, duke shpresuar në ndërtimin e dialogut mes dy vendeve.
Të martën qeveria e Venezuelës bëri publik dekretin mbi krijimin e një sipërmarrje të përbashkët mes shoqërisë së hapur aksionere "Rosneft" dhe filialit të kompanisë venezueliane të naftës PDVSA - Corporacion Venecolana del Petroleo.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
4
6
7
9
12
13
14
20
21
22
25
26
27
28
29
30