×
Venezuela, 11 mars 2013
Presidenti i përkohshëm i Venezuelës dhe kandidati për këtë post në zgjedhjet e ardhshme në prill, Nicolas Maduro, ka pranuar se ai nuk ka atë karizmë dhe ato aftësi që kishte i ndjeri Hugo Chavez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
16
17
19
22
23
24
26
27
29
30
31