×
Venezuela, Tetor 2012
Qeveria e Venezuelës më 17 tetor morri vendimin për dëbimin nga vendi të diplomatëve nga Paraguai. Ata do duhet të largohen nga Caracas për tre ditë. Autoritetet e Venezuelës nuk e komentuan këtë vendim.
Në Venezuelë Henrique Capriles - kandidati i opozitës në zgjedhjet presidenciale të vendit - uroi
Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez fitoi në zgjedhjet e tanishme dhe do të marr
Kina po përgatitet për të bërë një hap të madh përpara në tregun botëror të arit. Ajo ka fituar qasje në një nga vendburimet më të mëdha të arit në botë - "Las Krestinas" në Venezuelë. Marrëveshjen me qeverinë e këtij vendi e ka nënshkruar China International Trust and Investment Corp.
Fushata elektorale tremujore, e cila parapriu zgjedhjet presidenciale, përfundoi ditën e enjte në Venezuel
Kreu i Venezuelës Hugo Chavez deklaroi se ai do të votonte për rizgjedhjen e Presidentit amerikan Barack Obama, në qoftë se ai do të ishte një qytetar amerikan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31