×
presidencë, Janar 2014

Në vitin 2014 presidenca në klubin politik global më autoritativ dhe më me ndikim në botë - "G-8" - do t’i kalojë Rusisë. Ekspertët besojnë se kjo do t’i shërbejë konfirmimit të rendit rus të ditës në arenën ndërkombëtare.

Që nga fillimi i vitit 2014 Rusia mori kryesimin e "Grupit të Tetëshes" - forumit joformal të liderëve të vendeve të industrializuara (SHBA-së, Rusia, Britanisë së Madhe, Francës, Japonisë, Gjermanisë, Kanadasë dhe Italisë me pjesëmarrjen e udhëheqjes së BE-së).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31