×
Ukraina, Shkurt 2013
Shkaku i aksidentit me raketëmbajtësen ruse "Zenit" (russ. "Зенит"), që ndodhi më 1
Në qendër të qytetit të Kievit rreth 5000 vetë janë përfshirë në marshimin kundër represionit politik.
Në fshatin Oktjaborskoje të qarkut të Polltavës në Ukrainë persona të panjohur i prenë kokat monumentit kushtuar Vladimir Leninit dhe gruas së tij, Nadjezhda Krupskaja. Kjo u njoftua në Facebook nga përfaqësuesi i partisë nacionaliste lokale "Svoboda", Aleksandër Aronec.
Drejtësia e Ukrainës duhet të justifikohet politikisht në qoftë se Ukraina d
Shkaku i mundshëm i uljes emergjente më 13 shkurt të avionit “An-24” n
Kongresi amerikan është i shqetësuar për situatën e krijuar me shkeljen
Shkatërrimi i pjesshëm i faqeve të mureve dhe çatisë së leht
Ukraina po përgatitet për dërgimin në Irak të partisë së radhës prej 40 autoblindash të reja të modelit "BTR-4" (russ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
23
24
27
28