×
Ukraina, Korrik 2011
Rasti i 24 i prekjes nga kolera u evidentua në qytetin ukrainas Mariupol. Shpërthimi i sëmundjes u regjistrua aty nga fundi i majit. Tani në Mariupol mbeten në spital 2 të sëmurë dhe 3 mbartës të virusit.
Ukraina filloi modernizimin e sistemit të vet të transportimit të gazit. Starti iu dha sot faz
Ish-Kryeministrja e vendit Julia Timoshenko ngriti padi në Gjykatën Evropiane të të Drejtave t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31