×
Ukraina, 2011
Bisedimet ruso-ukrainase në lidhje me çmimet e gazit, që u zhvilluan në fund të dhjetorit, përfunduan pa rezultat.
Papa i Romës Benedikti i 16-të falenderoi Ukrainën për Pemën e Krishtlindjeve që i bëri dhuratë Vatikanit. Bredhin e solli delegacioni i kryesuar nga Zëvendëskyeministri i Ukrainës Boris Kolesnikov.
Sasia mesatare e rendimentit të drithërave në Ukrainë arriti në 38 kv. për hektar, ndërsa e misrit 64 kv. për hektar.
Kryeministri i Ukrainës Nikollai Azarov i propozoi Kazakistanit për t’iu rikthyer idesë së krijimit të një pool tripalësh të drithërave midis vendeve të rajonit të Detit të Zi në formatin Ukrainë-Kazakistan-Rusi.
Ukraina realizoi dërgesën në Irak të aeroplanit të parë të
Ministrat e jashtëm të Polonisë dhe Suedisë po përpiqen të arrijnë lirimin e ish Kryeministres ukrainase Julia Timoshenko.
Kompania ukrainase “Motor Sich” nënshkroi një kontratë me kompaninë “Helikopterë
Gruaja më me ndikim në Ukrainë tashmë për të pestën herë me radhë u quajt ish Kryeministrja Julia Timoshenko.
Në portin e qytetit Sevastopol - në bazën kryesore të Flotës Ruse t
Ukraina planifikon të likuidojë Kompaninë Kombëtare Aksionere “Naftogaz”, gjë kjo
“Naftogaz Ukraini” ka aplikuar për reduktimin e blerjeve nga “Gazprom” të gazit
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31