×
Ukraina, Dhjetor 2009
Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) ra dakort ndaj kërkesës së Kievit për të ulur deri në 2 miliardë dollarë kriteret e vlerësimeve të gjendjes së ekonomisë ukrainase, të cilat u parashikuan në fund të dhjetorit.
Gjatë viteve të pavarësisë popullsia e Ukrainës u reduktua me 6 milionë njerëz. Të dhëna të tilla bëri publike Këshilli i sigurimit kombëtar dhe mbrojtjes së vendit.
Kushtet e kontratave për funizimin me gaz të Europës nëpërmjet territorit të Ukrainës do të plotësohen pikë për pikë. Këtë mendim e shprehu përpara gazetarëve në Vladivostok Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin.
Komisioni Europian përshëndeti arritjen midis Rusisë dhe Ukrainës të marrë
Ukraina dhe Rusia ranë dakort për kushtet e transportimit të naftës ruse nëpërmjet territorit ukrainas për vitin 2010, njoftoi Përfaqësuesi i kompanisë "Ukrtransnaft".
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Rusisë nuk ka marrë ftesë zyrtare nga KQZ i Ukrainës për pjesëmarrje në zgjedhjet e pritshme presidenciale, që do të zhvillohen më 17 janar.
Rusia dhe Ukraina në tërësi bashkërenditën kushtet në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31