×
drejtësia, Shkurt 2012
Ish Presidenti i Egjiptit Hosni Mubarak ka refuzuar fjalën e fundit në gjyq, njoftoi televizioni egjiptian.
Hetuesit e MPB të Rusisë përfunduan hetimin paraprak të çështjes së avokatit Sergei Magnitski dhe janë të gatshëm ta paraqesin atë në gjykatë për aktgjykim pas vdekjes.
Presidentit të Rusisë do t’i paraqitet një listë me emrat e 30 personave që meritojnë falje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29