×
futboll, 12 tetor 2012
Komisioni i Pavarur për shqyrtimin e ankesave kundër veprimeve të policisë dhe Prokuroria
Unioni i Shoqatave Evropiane të Futbollit miratoi krijimin e të ashtuquajturës Ligë Ballkanase. Ky do të jetë një kampionat i bashkuar i vendeve të ish-Jugosllavisë, i pari në histori.
Presidenti i Klubit të Futbollit "Milan" Silvio Berlusconi është i gatshëm të shesë aksionet e klubit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31