×
futboll, 11 qershor 2012
Më 12 qershor në Euro 2012 do të luajnë ekipet kombëtare të grupit "A": Rusi-Poloni si dhe Greqi-Çeki. Pas turit të parë rusët kanë fituar 3 pikë, polakët dhe grekët nga 1 pikë, çekët 0 pikë.
Kombëtarja e Irlandës shënoi kthimin e saj në raundet finale të Kampionatit Europian me një humbje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
7
10
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30