×
tenis, 31 dhjetor 2009
Tenistët rusë Marat Safin dhe Anastasia Miskina u dekoruan me urdhëra. Në përputhje me dekretin e Presidentit Dimitri Medvediev, sportistët u nderuan me  dekorata "Për meritat në zhvillimin e sportit dhe punën e ndërgjegjshme shumëvjeçare".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31