×
ASO, 14 janar 2011
Moska do të dalë nga Traktati i ri mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) në
Rusia dhe SHBA-s mund të fillojnë negociatat për shkurtimin e armatimeve bërthamore taktike vetëm pas zbatimit të Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), deklaroi në Dumën Shtetërore Ministri Jashtëm rus Sergei Lavrov.
ASO,
Duma Shtetërore gjatë diskutimit të projekt ligjit për ratifikimin e Traktatit mbi shkurtimin
ASO,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31