×
ASO, Janar 2011
Komiteti i Dumës Shtetërore për çështjet ndërkombëtare i rekomandoi Dhomës së Ulët të parlamentit miratimin në lexim të III të projekt ligjit mbi ratifikimin e Traktatit №3 për shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
ASO,
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvedeiv i bëri thirrje parlamentit pët të përfunduar procedurën e ratifikimit të Traktatit № 3 mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO). “Amerikanët e bënë atë, që premtuan, me nuanca të caktuara ratifikuan Traktatin mbi ASO.
ASO,
Moska do të dalë nga Traktati i ri mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) në
Rusia dhe SHBA-s mund të fillojnë negociatat për shkurtimin e armatimeve bërthamore taktike vetëm pas zbatimit të Traktatit të ri mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), deklaroi në Dumën Shtetërore Ministri Jashtëm rus Sergei Lavrov.
ASO,
Duma Shtetërore gjatë diskutimit të projekt ligjit për ratifikimin e Traktatit mbi shkurtimin
ASO,
Deputetët e Dhomës së Ulët të parlamentit rus janë në gatishmëri të plotë për ratifikimin e Traktatit ruso-amerikan mbi shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO). Vërtet, projekt ligjin e pret një korrektim serioz.
Rusia duhet të dalë nga Traktati mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO), në qoftë se SHBA-s
ASO,
Në Dumën Shtetërore të Federatës Ruse u përpiluan amendamentet për leximin e dytë të projektligjit për ratifikimin e Traktatit № 3 mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO).
ASO,
Komiteti i Dumës Shtetërore për çështjet ndërkombëtare
ASO,
Parlamentarët rusë po fillojnë sezonin e ri politik me shqyrtimin e disa projekt ligjeve tejet të rëndësishme. Prioritar midis tyre është, sigurisht, Traktati mbi reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31