×
ASO, 28 maj 2010
Qeveria e Rusisë miratoi dhe ia paraqiti Presidentit për ratifikim në Dumën Shtetërore Traktatin me SHBA-s për reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO), të nënshkruar në Pragë më 8 prill.
ASO,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31