×
ASO, Mars 2010
Teksti i Traktatit të ri ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) nuk përmban ndërlidhurin
ASO,
  Presidentët e Rusisë dhe SHBA-s, përkatësisht, Dimitri Medvediev dhe Barak Obama
Rusia dhe SHBA përfunduan pjesën kryesore të negociatave për ASO, por data konkrete e nënshkrimit të Traktatit të ri akoma nuk është bërë e ditur, deklaroi Përfaqësuesi zyrtar i MPJ së Federatës Ruse Andrei Nesterenko.
ASO,
Presidentët e Federatës Ruse dhe SHBA-s do të nënshkruajnë Traktatin mbi
  Përfundimin e Traktatit të ri ruso-amerikan mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO) e pengon refuzimi, mosdashja e SHBA-s për të përfshirë në marrëveshje problematikën e Mbrojtjes Antiraket (MAR).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
24
27
28
29
30
31