×
Mbrojtja antiraket, 26 shkurt 2013
Rusia dhe SHBA-ja gjetën mënyrën për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në lidhje me mbrojtjen amerikane antiraket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
14
16
17
18
19
21
22
23
24
28