×
Mbrojtja antiraket, Tetor 2012
Gjatë vitit të kaluar ndodhën dy ngjarje që kanë tronditur, lëkundur seriozisht besimin e rusofobëve rumunë në kapacitetin e Presidentit Barack Obama dhe kanë rritur në mënyrë të theksuar numrin e adhuruesve të Mitt Romney nga Bukureshti.
Pentagoni zhvilloi stërvitjet më të mëdha të mbrojtjes antiraket në historin
Trupat e Mbrojtjes ajrore-kozmike të Rusisë testuan me sukses iraketën interceptuese me rreze të shkurtër veprimi, njoftoi gazetarët përfaqësuesi zyrtar i Ministrisë së Mbrojtjes të Rusisë Koloneli Aleksei Zollotuhin.
Spanja zyrtarisht i ka vënë në dispozicion SHBA-ve bazën detare në Rota (Cadiz) për të vendosur elementet e sistemit amerikan të mbrojtjes antiraket (MAR). Marrëveshja në fjalë u nënshkrua sot nga ministrat e mbrojtjes të të dy vendeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30