×
Mbrojtja antiraket, 11 korrik 2011
Dislokimi i mbrojtjes amerikane antiraket në Evropë nuk duhet të helmojë marrëdhëniet mes Moskës dhe Uashingtonit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
12
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
28
30
31