×
Olimpiada-Paralimpiada, 8 gusht 2013

"Krenari", "pozitivizëm", "optimizëm", "frymëzim" dhe "entuziazëm" - me këto fjalë i përshkruajnë emocionet e tyre qytetarët rusë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31