×
Olimpiada-Paralimpiada, 15 shkurt 2013
Biletat për Lojrat Olimpike Dimërore në Soçi do të hidhen përsëri në shitje. Kaloi vetëm faza e parë e shitjes dhe jo të gjitha vendet në tribunat olimpike janë zënë, deklaruan organizatorët e Lojrave. Thashethemet se bileta për Olimpiadën e vitin 2014 nuk ka më filluan të qarkullojnë pas asaj, kur biletat më të lira u blenë brenda disa orëve mbas fillimit të shitjes së tyre në faqen e Lojrave Olimpike (online). Vërtetë, shumë shpejt u shitën në mënyrë të rrufeshme edhe biletat për vendet më të shtrenjta në tribuna.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28