×
Olimpiada-Paralimpiada, 10 shtator 2012
Në Londër përfunduan Lojërat Paralimpike-2012. Për herë të parë ekipi kombëtar rus u ngjit në vendin e dytë në renditjen e përgjithshme të ekipeve: 36 medalje ari, 38 argjendi dhe 28 bronzi. Në vendin e parë u renditën kinezët me 95 medalje ari. Dëshira për të fituar - është kjo pikërisht ajo që duhet të mësojmë nga paralimpikët.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30