×
Olimpiada-Paralimpiada, 3 shtator 2012
Sot të gjithë podiumin e nderit në garat e gjuajtjes klasike me hark e zunë sportistët rusë. Gjithashtu, rusët arritën të fitojnë një medalje të standardeve më të larta në ping-pong dhe medaljen e argjendit në hedhjen e gjyles.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30