×
ANEA, Mars 2012
Irani nuk është i sinqertë në deklaratat e tij në lidhje me programin bërthamor dhe, ka shumë mundësi, që nuk i ka raportuar disa aspekte të tij në OKB.
Rifillimi i monitorimit të aktivitetit bërthamor të Phenianit nga Agjencia Ndërkombëtare
Agjencia Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) do t’i sugjerojë Teheranit hapjen për inspektime të objektit bërthamor Parçin (Parchin).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31