×
Interneti, Qershor 2013
Website-i i Sekretariatit të Presidentes së Koresë së Jugut sot ishte i padisponueshëm për përdoruesit si rezultat i një sulmi të hakerave, sipas supozimeve të Seulit.
Një grup prindërish nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës iu drejtua “Facebook
Drejtori i Zbulimit Kombëtar amerikan, James Clapper, konfirmoi se agjencitë amerikane të inteligjencës mbledhin informacion nëpërmjet Facebook, Google dhe kompanive të tjera.
Tani programet kryesore të kanalit televiziv qendror të Koresë së Veriut në transmetim të drejtpërdrejtë mund të shihen edhe jashtë kufijve të vendit përmes faqes në Facebook.
Rrjeti spiun, viktima të të cilit u bënë më shumë se 350 kompani dhe organizata qeveritare në 40 vende të botës, u zbulua nga kompania ruse në fushën e sigurisë së informacionit "Laboratori i Kasperskit".
Faqja e Internetit e kanalit televiziv “Russia Today” (RT) iu nënshtrua sulmit DDoS të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30