×
Interneti, 21 maj 2013
Autoritetet e SHBA-së kanë mbyllur në bazën ushtarako-detare amerikane Guantanamo Internetin pa kabëll (wireless) dhe kufizuan aksesin në rrjetet sociale për shkak të kërcënimit të thyerjes.
Përdoruesit e Internetit janë tronditur nga video e publikuar në rrejt, në të cilën shfaqet nxjerrja e një plumbi me pinca nga balli i një ushtari rus, i cili gjatë kësaj kohe me gjaktohtësi qeshte në kamera.
Ish-Kryeministrja e dënuar e Ukrainës, Julia Timoshenko, ka filluar të mbajë rregullisht një ditar në Internet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
28
29
30
31