×
Interneti, 8 maj 2013
Shumë rajone të Sirisë u ndodhën krejtësisht të shkëputura nga lidhja me Internetin dhe linjat ndërkombëtare të komunikimit, njofton Drejtoria Qendrore e Republikës Arabe të Sirisë për telekomunikacionin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
28
29
30
31