×
Interneti, Maj 2012
Interneti dhe e ashtuquajtura mjekësia e transmetuar mund të shpëtojnë njerëzimin nga sëmundjet e zemrës, mendojnë mjekët rusë. Në Rusi sikurse dhe në shumicën e vendeve evropiane u zhvilluan “Ditët e njohurive për insuficiencën kardiake”. Nga kjo sëmundje në mbarë botën vuajnë dhjetra miliona njerëz dhe numri i tyre rritet nga viti në vit.
Gjykata në Britaninë e Madhe dënoi me 1 vjet burg hakerin 21-vjeçar për thyerje të faqes në rrjetin social. I riu në janar të vitit të kaluar fitoi qasje ilegalisht në faqen personale në Facebook, që i përkiste një qytetari amerikan.
“Gjyshet e Buranovit” ("Buranovskye Babushki") kanë tashmë faqen e tyre zyrtare në Internet http://buranovskiebabushki.ru/ . Në të janë postuar edhe lajme, edhe fotografi të ndryshme.
Microsoft do të mbështesë përhapjen e programit të kompanisë ruse &ldquo
Tregu i lojërave online në vitin 2011 u rrit në botë me pothuajse një të katërtën - deri në 20 miliardë $ - në krahasim me vitin 2010. Ndërkohë që një fitim gjithnjë e  më të madh po sjellin lojërat sociale dhe përmbajtja (content) e lojërave në celularë - kjo shprehet në bumin e rrjeteve sociale, smartphone-ve dhe ipad-eve. Falë tij tregu rus i lojërave mund të rritet në vitin 2013 deri në 1 miliard dollarë, supozojnë ekspertët.
Partia Komuniste e Federatës Ruse deklaroi se faqja e saj iu nënshtrua sulmit të
Përdoruesit anonim të Internetit, të cilët deklarojnë se i përkasin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
5
6
7
8
10
11
12
13
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31