×
Interneti, Mars 2012
Talebanët e Afganistanit hapën faqen e tyre në Internet “Zëri i
Universiteti hebraik në Izrael për herë të parë do të hedhë
Interneti, Izraeli, arkiva, Albert Ajnshtajn
Autoritetet e Iranit po krijojnë “perden elektronike” për të bllokuar rrjedhën e informacionit dhe ideve të reja në vend, deklaroi Presidenti i SHBA Barack Obama në video mesazhin e vet drejtuar popullit iranian.
Në Ditën e Lirisë së Fjalës në Internet, që shënohet në 12 mars, zakonisht tingëllojnë më fort diskutimet mbi kufijtë e kësaj lirie.
Hakerët italianë nga grupi “Anonymous” bllokuan site zyrtar të Vatikanit. Si shkas p
Armagedoni në Internet dhe jo vetëm në të mund të ndodhë jo më 31 mars, siç premtojnë “Anonymous”, por në çdo moment.
Pjesëmarrësit e grupin ndërkombëtar të hakerëve “Anonymous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
7
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31