×
Interneti, 9 shkurt 2012
Hakerët nga grupi Ananymous thyen kodin e faqes së degës rajonale të Partisë “Rusia e Bashkuar”. Në momentet aktuale web site i saj nuk është në dispozicion.
Përdoruesve kinezë të Internetit iu dha ultimatumi zyrtar. Deri më 16 mars ata jan
Hakerët e grupit Anonymous thyen kodin e-mail të administratës së Presidentit të Sirisë Bashar Al-Assad. Siç doli, shumica e kutive ishin të mbrojtura me fjalëkalime jashtëzakonisht të thjeshta 12345 dhe 123456.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
28