×
Interneti, 19 janar 2012
Opozitarët dolën sërish në Internet. Në rrjet u duk videoregjistrimi i
Krijuesi i Facebook Mark Zuckerberg doli kundër projektligjeve të SOPA (Stop Online Piracy Act) dhe PIPA (Protect IP Act) që po shqyrtohen aktualisht në SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
15
16
17
21
22
26
27
28
29
31