×
Interneti, Dhjetor 2011
Në vigjilje të Vitit të Ri përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe politikan
Numri i abonentëve të microblogut personal të Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev (MedvedevRussia) në rrjetet shoqërore në Twitter këtë javë i tejkaloi 800 mijë personat. Versionin anglisht të microblogut (@MedvedevRussiaE) e lexojnë më shumë se 147 mijë përdorues.
Filloi nga puna Internet-dyqani i produkteve të licenzuara “Soçi-2014”. Ai u hap në
Faqet (sites) e shumë burimeve ruse të informacionit dhe projekteve në ditën e zgjedhjeve në Dumën Shtetërore iu nënshtruan DDoS - sulmeve dhe u bllokuan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
31